Χρησιμοποιήστε τα λικέρ στη μαγειρική

liqueur• Χρησιμοποιήστε τα λικέρ στη μαγειρική, για να φτιάξετε υπέροχες σάλτσες ή για να σβήσετε τα φαγητά σας, την ώρα που μαγειρεύετε.
• Σερβίρετε λικέρ σε θερμοκρασία δωματίου, με ξηρούς καρπούς, με σοκολατάκια κλπ.
• Μπορείτε να προσθέτετε μέσα του αποξηραμένα φρούτα ή ξηρούς καρπούς.
• Προσθέτετε λικέρ πορτοκάλι στο μείγμα της καρυδόπιτας ή της αμυγδαλόπιτας πριν ψηθεί.
• Προσθέτετε λικέρ βύσσινο στο μείγμα για τα τρουφάκια.
• Βρέξτε με λικέρ της αρεσκείας σας το παντεσπάνι για τις χειροποίητες τούρτες σας.
• Σε όλες τις συνταγές ζαχαροπλαστικής που χρησιμοποιείται κονιάκ, μπορείτε αντι γι’ αυτό να χρησιμοποιήσετε ένα λικέρ της αρεσκείας σας.