Έτσι αποστειρώνουμε τα βάζα…

• Χρησιμοποιούμε κατσαρόλα που το ύψος της είναι κατά 10 εκατοστά μεγαλύτερο από αυτό των βάζων.
• Στον πάτο της τοποθετούμε μια μεταλλική σχάρα έτσι ώστε τα βάζα να μην έρχονται σε άμεση επαφή με τον πάτο της κατσαρόλας.
• Τυλίγουμε τα βάζα ένα-ένα με μια πετσέτα για να μην σπάσουν κατά την διάρκεια του βρασμού.
• Γεμίζουμε την κατσαρόλα με νερό τόσο ώστε να καλύπτονται τα βάζα και βράζουμε για 3′-4′.
• Τα βγάζουμε από την κατσαρόλα προσεχτικά, τα αφήνουμε λίγο να στραγγίσουν, να κρυώσουν και τα γεμίζουμε.